Servicii

Echipa noastra de avocati specializati in despagubiri auto va ajuta in toate etapele recuperarii despagubirilor

1. Despagubiri pentru suferinta psihica

Potrivit Legii nr. 132/2017, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire pentru prejudicii fara caracter patrimonial, se stabileste la un nivel de 6.070.000 euro.

Asadar, echipa noastra de avocati poate solicita, ca despagubiri morale, chiar si peste 6 milioane de euro. In general, aceasta suma va avea cuantumul cel mai mare din despagubiri fiindca cel mai mare prejudiciu este moral (suferinta, durerea, traumele). Aici este esential dosarul realizat de avocatii nostri pentru a argumenta suferintele cauzate victimei sau rudelor acesteia.

Despagubirile pot fi acordare pentru mai multe rude, cum ar fi sot/sotie, mama/tata, sora/frate, logodnic/logodnica – chiar si cumulativ, in sensul ca fiecare ruda va primi o anumita suma

2. Despagubiri vatamari sau decese

Potrivit Legii nr. 132/2017, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire pentru vatamari corporale sau decese, se stabileste la un nivel de 6.070.000 euro.

Vatamare corporala. Daca aveti o fractura in urma unui accident auto, o infirmitate sau un prejudiciu estetic grav si permanent, puteti solicita despagubiri.

Deces. Daca ati suferit o pierdere a unei rude in urma unui accident auto, puteti solicita despagubiri. Atentie! 

3. Despagubiri pentru pierderi financiare

Potrivit Legii nr. 132/2017, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire (materiala) se stabileste, pentru accidente, la un nivel de 1.220.000 euro.

Asadar, echipa noastra de avocati poate solicita, ca despagubiri materiale, chiar si peste 1 milion de euro. In general, aceasta suma va acoperi daunele financiare suferite (masina, neputinta de a munci, pierderea locului de munca, haine, obiecte etc.).

Aceste despagubiri vor avea un cuantum modic, de ordinul miilor de euro, avand in vedere ca, in rare cazuri, prejudiciile materiale pot fi foarte mari.

4. Negociere cu asiguratorul

Intr-o negociere directa, prejudiciul poate fi recuperat si intr-o zi, nefiind necesara interventia unei instante. Echipa noastra de avocati si consultanti recuperari de creante pot construi intr-un termen scurt o strategie oportuna, o suma potrivita pentru acoperirea prejudiciului, dar si o expertiza pentru a demonstra evaluarea tuturor pagubelor provocate.

Atunci cand exista o negociere pentru a se acoperi un prejudiciu, fara vreo interventie a unei autoritati (instanta), trebuie sa fiti convingator, decisiv si documentat juridic; numai asa se pot obtine despagubiri cat mai mari pentru a acoperi prejudiciul cauzat. Daca strategia este slaba si negocierea facuta “pe fuga”, asiguratorul nu va lua in serios aceasta abordare.

5. Reprezentare in instanta

In situatia in care doriti sa obtinem despagubirile in urma accidentului auto pe cale judiciara – in instanta – echipa noastra de avocati va sustine din prima etapa, constand in introducerea cererii de chemare in judecata, pana la ultima etapa, recuperarea propriu-zisa a despagubirilor in cuantumul solicitat.

Nu-ti mai neglija drepturile!

Echipa noastra de avocati si consultanti va informeaza corect si conform legislatiei in vigoare!

Call Now Button

Apeleaza la un avocat specializat in recuperarea daunelor auto

Deschide in Whatsapp
Scrie-ne pe Whatsapp!
Scrie-ne pe Whatsapp!