Despre noi

Cu o vechime de peste 10 ani in asistenta juridica, echipa noastra de avocati specializati in accidente auto va sta la dispozitie pentru demararea procedurilor in instanta, incepand de la expertize si documentatii, pana la reprezentarea in instanta si recuperarea despagubirilor morale sau materiale suferite in urma accidentului rutier.

Atenti la detalii, din primul moment

  • 1. Consultanta. Discutam, in cadrul unei sedinte de consultanta, situatia creata in urma accidentului rutier si analizam posibilitatile pe care le aveti;
  • 2.1. Cerere de despagubire. Primul pas va fi sa realizam o cerere de despabugire, acesta fiind documentul prin care partea prejudiciata sau asiguratul formulează catre asiguratorul RCA pretentiile de despagubire. Daca vom intampina probleme in aceasta procedura sau asiguratorul RCA va oferi un cuantum prea mic, despagubirile vor fi obtinute pe cale judiciara.
  • 2.2. Reprezentare in instanta. Avocatii nostri vor introduce o cerere de chemare in judecata la instanta competenta in vederea repararii prejudiciului cauzat in urma accidentului rutier.
  • 3. Probatoriu. Realizam un probatoriu solid pe care sa il depunem la instanta civila pentru a solicita despagubiri in urma accidentelor rutiere, in baza Legii nr. 132/2017.
  • 4. Expertize. In cadrul probatoriului, pentru a demonstra cat mai concis intinderea prejudiciului suferit, va fi nevoie de expertize; acestea pot fi medico-legale, psihologico-judiciara sau tehnico-judiciara. Avocatii si expertii nostri vor gestiona aceste documentatii.
  • Incasarea despagubirilor. Va vom sustine pana la ultimul pas, adica incasarea efectiva a despagubirilor in contul dvs. bancar.

Acoperire nationala

Echipa noastra de avocati isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea procedurilor de obtinere a despagubirilor din accidente auto pentru clienti din toate regiunile tarii.

Call Now Button

Apeleaza la un avocat specializat in recuperarea daunelor auto

Deschide in Whatsapp
Scrie-ne pe Whatsapp!
Scrie-ne pe Whatsapp!